Recept ontwikkeling

Of het nu gaat om een eenmalige special of het neerzetten van een complete menukaart, wij voelen ons in iedere keuken thuis!

Van hapje tot menu

Een Frankenfood hapje zoals chips met zeezout en chocolade bedenken voor bij de borrel, daar zetten wij onze tanden graag in. Ook wanneer het nét even anders, maar wel minder uitgesproken moet zijn borrelt onze inspiratie over. Huisgemaakte mini Angus kroketjes om de borrelplank nét even anders te maken, nachos op basis van snack paprika’s om mee te kunnen gaan in de vraag naar gezonde opties, onze inspiratie is net zo breed als uw wensen.

Een signature special in verband met het seizoen of een evenement is een leuke manier om extra op te vallen door een bijzonder ingrediënt te gebruiken. Wij laten ons graag inspireren door lokale leveranciers om iets opvallends neer te zetten wat buzz genereert.

Ook een volledige menukaart nemen we graag onder handen. Samen met u gaan we zitten om te bepalen wat de uitstraling van het menu moet zijn en welke beleving u de gast wilt geven. Stoer, nostalgisch, huiselijk of toch liever delicaat, licht en werelds? Op basis daarvan gaan we voor u aan de slag om tot de perfecte menukaart te komen, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met marges en al het andere wat belangrijk is.

Kleine porties

Het cateren op gasten met specifieke (di-)eetwensen voelen wij ons ook in thuis. Eén van de dingen die ons na aan het hart ligt is het tegengaan van voedselverspilling. Het inspiratie- en restaurantplatform KleinePorties biedt op haar website een overzicht van restaurants aan die kleine gerechten serveren, waar gasten die niet veel kunnen eten zichzelf niet hoeven te beperken tot een voorgerecht. Iedereen mag genieten en proeven van een volwaardig diner van verschillende gerechten.
Het serveren van kleine porties vraagt een andere benadering in de samenstelling van het gerecht, het gebruik van ingredienten en om het geheel rendabel te houden moeten de kleine porties natuurlijk ook op de rest van uw menukaart worden afgestemd.

Ik weet nog niet wat ik wil

U weet dat u iets anders wilt, maar u weet nog niet wat dat is of hoe u het wilt aanpakken. Het brainstormen en out-of-the-box denken vinden we nét zo leuk als het bereiden van eten. Door onze ruime ervaring in veel verschillende wereldkeukens zijn wij de verbindende factor tussen uw ideeën en de (on-)mogelijkheden in het uitvoeren ervan.

Recept ontwikkeling

Nieuwsgierig geworden naar de mensen die uw ideeën vaste vorm te geven? Benieuwd of wij u die nieuwe insteek kunnen geven waar u al zo lang naar op zoek bent? Gewoon toe aan iets nieuws, maar zelf niet de tijd om er mee aan de slag te gaan? Neem contact met ons op en we kijken graag wat we voor u kunnen doen.