Thema maaltijden

Ecuadoraans streetfood als lunch, een Portugees dinner of toch liever samen Vietnamese summer rolls maken. Het smaakt ons allemaal! Of het nu het samenstellen van een nieuwe menukaart betreft, u op zoek bent naar een leuke kookworkshop met vrienden of u eens geen zin heeft om te koken en lekker wilt laten bezorgen, bij ons is alles mogelijk.

Wereldkeuken

Naar onze bescheiden mening is de hele wereld te vinden in één keuken. Toegegeven, een mens kan niet alles kunnen. Gelukkig kan een mens wel veel leren en dat hebben wij zeker gedaan in onze keukencarrière. Verschillende smaakcombinaties en verschillende bereidingstechnieken kunnen ervoor zorgen dat dezelfde ingrediënten een heel ander gerecht tot resultaat hebben. Want wat zou u maken met tomaat, paprika en ui? Wordt het een klassieke Italiaanse pasta, valt de keuze op Mexicaanse chimichanga’s, een Russische stroganoff of staat uw smaak toch meer naar Irakese tebsi? In onze keuken kan het allemaal.

Bedrijfskantine

Eetgewoonten en bedrijfskantines zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met enige regelmaat stellen wij een werelds menu samen om medewerkers te inspireren en hiervoor reizen we (voedseltechnisch) de hele wereld over. Wilt u uw medewerkers en bezoekers ook verrassen met een bijzondere lunch, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Lekker thuis

Samen koken is het leukste wat er is. Dat vinden wij tenminste. Wij komen graag langs om één op één of met een groepje een maaltijd naar keuze samen te bereiden. Dit kan variëren van een basis kookles om uw eigen tomatensaus te leren maken omdat u zo gek bent op de Italiaanse keuken tot hulp bij het onder de knie krijgen van het rollen van sushi omdat u nu eenmaal niet in het plaatselijke sushirestaurant kunt gaan wonen.

Liever voor u laten koken? Ook dat doen wij op verzoek in uw eigen keuken. Een uitgebreide Turkse maaltijd met sigara boregi, kizartma, köfte en gebakken rijst serveren we graag. Liever een Zuid-Amerikaanse maaltijd? Wij vullen de tafel met diverse soorten taco’s, verschillende vullingen en voldoende bijgerechten om de hele avond gezellig te kunnen tafelen.

Thema maaltijden

We zijn thuis in en verdiepen ons in heel veel verschillende keukens. Eten verbindt, eten inspireert en als het eten goed is, is de sfeer ook goed. Of het nu bedrijfsmatig is of in de privésfeer, goed eten bepaalt de ambiance.

Nieuwsgierig of we u kunnen meenemen naar het land van uw dromen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.