The Happy Housewife

The Happy Housewife is ons online plekje waar we laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Horeca is onregelmatig werken, wat resulteert in een huishouden van Jan Steen. “Je kunt hier van de vloer eten, er ligt genoeg” is de tagline van dit blog. Het vat in één zin samen wat ons huis is; Een zoete inval met vogels van allerlei pluimage. En tussendoor wordt er af en toe nog wat gewerkt.

Achter de schermen

Vaak krijgen we de vraag hoe we het allemaal voor elkaar krijgen. Een bedrijf, vier kinderen, huisdieren… Yes, we’re flying by the seam of our pants zoals dat in het Engels zo mooi wordt uitgedrukt. We hebben net zo vaak wel als niet idee van waar we mee bezig zijn en we vinden het heerlijk! Onze zakelijke pagina’s zijn natuurlijk perfect in orde, achter de schermen is dat soms een ander verhaal en we vinden het leuk om ook dit te delen. Mensen om tegenop te kijken zijn er al genoeg. Wij laten graag zien dat we soms ook gewoon klunzen zijn. Of zoals we het hier thuis meestal zeggen: Onze kapsones laten we onder ons hoofdkussen liggen, anders tillen we zo zwaar.

Meer dan eten

Het zal voor veel mensen moeilijk te geloven zijn, maar we zijn meer dan eten. Met een achtergrond in de muziekindustrie en in de beautyindustrie zijn we een raar stel. Daar komt ook nog een ontzettende dosis creativiteit bij kijken en voor al die dingen moet er ook een outlet zijn. En er is niets leuker dan als ondernemer kunnen laten zien dat je ook nog gewoon mens bent.

Mee op reis

Zowel letterlijk als figuurlijk nemen we onze lezers mee op reis. Op reis door ons leven en dat van de kinderen. We laten zien hoe speedcuben samen met bloemschikken een plek hebben aan de eettafel. Hoe plannen in de soep lopen als je op inkoopreis gaat naar Portugal en midden in de bosbranden uitkomt. Hoe budgetteren en vrijwilligers werk voor ons vaste normen in de opvoeding van de kinderen zijn. Hoe je met creatief zijn of onverwachte plannen maken nieuwe vrienden opdoet. En we laten vooral zien hoe we plezier maken met elkaar en hoe we daarvan genieten.

Om met de woorden van Jeff Dunham te spreken; Let’s go to the mentally ill people’s house. At least the food is good.

Bezoek The Happy Housewife