Talk Nomz To Me

Talk Nomz To Me is het foodblog waar alles mee is begonnen voor ons als food duo. Hier delen we onze hersenspinsels op het gebied van food, de mislukkingen in de keuken, laten we de kinderen ook hun gang gaan met eten en hebben we voornamelijk veel plezier. Food, fun and friends vat deze pagina samen.

Brede presentatie

Thema weken, specifieke budget gerechten, het testen van gadgets, kookboeken reviews, hotspot bezoeken en meer is wat op Talk Nomz To Me verwacht mag worden. En alles met onze eigen twist. In ons werk zijn we serieus en secuur. Schrik niet, we zorgen er ook zeker voor dat de komische knipoog niet ontbreekt. We houden het graag luchtig, schromen er niet voor om elkaar op de hak te nemen en gaan geregeld een virtueel voedsel gevecht aan.

Chef en sous chef

Onze brede presentatie van uiteenlopende ingredienten, recepten van over de hele wereld en af en toe in blik te geven in het leven van een professionele chef spreekt een breed publiek aan. Hierdoor hebben we veel terugkerende lezers. Onze virtuele gasten verwelkomen we graag. We bieden recepturen voor ieder kookniveau en zijn gek op gadgets die de chef in iedereen boven halen.

Sommige van onze artikelen zijn juist geënt op de horeca.

Kid wannabe chef

Ook blogt hier incidenteel één van de kinderen mee. Die zorgt met zijn eigen kijk op eten voor verrassende invalshoeken en maakt het blog ook interessant voor jonge(re) lezers, evenals voor ouders die hun kinderen kennis willen laten maken met “anders” eten. Hij presenteert snijtechnieken voor eetbare decoratie en doet tips aan de hand voor lekkere schoolsnacks die niet dagelijks in een lunchtrommel te vinden zijn.

Anders dan anderen

Talk Nomz To Me is geen foodblog als alle anderen. We focussen niet op voedselhypes, presenteren niet enkel gezonde gerechten, bezoeken niet enkel de standaard restaurants en we laten ons niet verleiden om producten te promoten waar we niet achter staan. Waar we wel op focussen is lekker eten, het toegankelijk maken van recepten voor iedereen en het vinden van de lekkerste maaltijden en de leukste restaurants.

Bezoek Talk Nomz To Me.