Sergio aka Grandpa

Executive chef – Nomznaisseur – Levensgenieter – Muziekliefhebber

Liefde voor eten

Opgroeien met een voorliefde voor lekker eten kan niet anders als je ouders een restaurant hebben. Na de middelbare school was de Hoge Hotel School een zeer voor de hand liggende keuze en de stages, die zelfs tot in sterrenkeukens hebben geleid, hebben ervoor gezorgd dat Sergio zich verschillende disciplines eigen heeft kunnen maken.

Mediterraans

Deze Mediterrane adonis, met roots in Nederland en Portugal, heeft een voorliefde voor spicy food en heeft de hele wereld over gereisd. Noord, Zuid, Oost en West hij is er geweest en heeft kennis gemaakt met het lokale eten. We verdenken Anthony Bourdain ervan zijn inspiratie gepikt te hebben van Sergio 😉 Pittig eten heeft nog steeds de voorkeur, al is er weinig op het gebied van food wat hij aan zijn neus voorbij laat gaan. In zijn werk als chef laat hij mensen kennis maken met eten en invloeden van over de gehele wereld.

Professioneel

Sergio is kundig, resultaatgericht en beschikt over sterke aansturende kwaliteiten om een keukenteam als een geoliede machine te laten werken. In de keuken is zijn lijfspreuk “No man is an island” en hij mag dan ook met recht een teamspeler met leidinggevende capaciteiten genoemd worden. Wat er ook moet gebeuren, het wordt sámen gedaan.

Freelance of interim

Korte opdrachten op diverse lokaties of voor langere tijd ondersteuning nodig op een vaste lokatie? Van de positie van zelfstandig werkend kok tot het interim vervangen van de executive chef kan met een gerust hart aan Sergio worden overgelaten. Op basis van uw instructies worden de gewenste werkzaamheden uitgevoerd. In geval van interim opdrachten zorgen tussentijdse evaluatiemomenten voor een correcte overdracht van de verantwoordelijkheden wanneer de tijd daar is.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.