Linda aka Granny

Sous-chef – Nomznaisseur – Schoenen freak – Levensgenieter

Keukenliefde

Ondanks dat Linda nooit een koksopleiding heeft gevolgd, heeft ze al zo lang als ze zich kan herinneren graag in de keuken gestaan. Het uitproberen van (voor haar) onbekende ingredienten en diverse kooktechnieken heeft geleid tot een breed smaakpallet. Dit heeft haar uiteindelijk tot het niveau van sous chef gebracht.

Exotisch

De Hollandse pot is niet aan Linda besteed. Het combineren van elkaar completerende smaken zoals in de Aziatische en Midden-Oosterse keuken gebeurt is wel helemaal haar ding. Natuurlijk zijn deze technieken ook door te trekken naar andere keukens. Dit doet zij dan ook vaak. Een snufje kaneel kan een heel nieuwe dimensie geven aan de gehaktbal voor bij de stamppot en dit zijn de verrassingen die Linda graag serveert.

Professioneel

Door haar zachte karakter staat Linda in de meeste keukens waar zij heeft gewerkt bekend als mama. Enerzijds “one of the guys” en anderzijds degene die zorgt voor de rust op de momenten dat iedereen door drukte te heetgebakerd wordt. Als ondersteuning, of als rechterhand van de chef, zij is in iedere positie op haar plaats en heeft het geduld om mensen die nieuw zijn in de keuken te helpen hun volledig potentieel te ontdekken.

Administratief

De worksheets die wij algemeen of custom made kunnen leveren worden door Linda gemaakt. Uw cijferwerk is bij haar in goede handen. Indien u op zoek bent naar manieren om uw cijfers inzichtelijk(er) te maken kan zij u diverse opties bieden. Eventueel kan dit in samenspraak met een organisatie-adviesbureau waar wij nauw mee samenwerken. Uw wensen worden omgezet naar fool-proof worksheets om inzichtelijk, ook overzichtelijk te maken.

Freelance

Of het nu korte opdrachten betreft of dat u gedurende langere tijd ondersteuning nodig heeft om uw keukenrooster sluitend te krijgen, Linda staat voor u klaar. Deze paarse spring-in-het-veld draagt graag bij aan het waarborgen van uw kwaliteit en schroomt het klantcontact FOH niet.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.