Granny’s Kitchen

Granny’s Kitchen wordt ook letterlijk gevoerd vanuit de keuken van oma. Ons huis is al jaren in de familie en in die keuken is altijd de lekkerste appeltaart ooit gebakken. Dat gaf ons de inspiratie om ook thuis te gaan koken zoals oma dat altijd deed; Voor iedereen, grote hoeveelheden en met heel veel liefde.

Avondmaaltijd

Soms is er gewoon geen tijd of geen zin om te koken. Iedere keer kiezen voor pizza of de afhaal Chinees raak je een keer beu. Een lekker bord hachee, huisgepaneerde schnitzel met in roomboter gebakken aardappels is ook geen standaard bij de bekende afhaalrestaurants en vers gebakken sliptong is ook niet zomaar te krijgen. Tenminste, dat was zo. Nu oma haar keuken open staat om een gewone avondmaaltijd af te halen zijn al deze dingen en nog veel meer gewoon te bestellen. En zoals het hoort bij een échte oma houden we rekening met wat u wel en niet lust. Ook wanneer u een grote eter bent krijgt u bij oma gewoon een schepje extra op het bord. Gewoon lekker, lekker ouderwets.

Feestje

Voor een feestje is oma ook altijd te porren. Van een ouderwets plankje met kaas en worst tot een tafel vol met Spaanse tapas. Een grote pan soep met belegde broodjes ernaast kan natuurlijk ook. Of een uitgebreide avondmaaltijd in buffetvorm zodat u niet zelf voor de gasten hoeft te koken. Voor iedere wens tovert oma haar geheime receptenboek tevoorschijn om iedereen te verwennen met lekkers uit haar keuken. Zo hebt u als gastheer of gastvrouw de handen vrij voor de visite en weet u zeker dat het ze aan niets tekort zal komen.

Zondig lekker

Naast lunch- en avondmaaltijden bakt oma er ook op los. Van appeltaart, Unicorn farts, citroenmousse, tiramisu en oliebollen tot baklava, pasteis de nata en croissants. Met uitzondering van fondant taarten bakt oma eigenlijk alles.

Website coming soon! Tot die tijd is Granny’s Kitchen te vinden via Facebook.