Freelance

Handen tekort in de keuken, een probleem dat iedere restauranteigenaar niet onbekend in de oren zal klinken. Voor iedere restauranteigenaar, manager en andere hardwerkende mensen die een rooster gevuld moeten krijgen staan wij klaar om het rooster sluitend te krijgen.

Wij staan voor u klaar

Of het nu een opdracht betreft voor een dag in verband met een evenement, een aantal dagen omdat één van de vaste medewerkers ziek is of omdat u voor een langere periode onze handen in de keuken kunt gebruiken; Wij zijn van alle markten thuis en kunnen op diverse niveau’s meedraaien. Als u ruim van tevoren weet wanneer het rooster extra handen nodig heeft, maken wij een planning die rekening houdt met uw wensen. Heeft u ad hoc ondersteuning nodig? Neem contact met ons op en in sommige gevallen staan wij zelfs dezelfde dag nog voor u klaar!

Wat wij voor u kunnen doen

Van klassiek Frans tot tapas, van grote hotelkeuken tot gezellige bistro, van MEP kok tot chef kok en van 20 couverts met liefde en aandacht tot 200+ couverts met precisie en detail. Ook de meer exotische keuken met een Midden-Oosterse insteek of de smaakbeleving van de Zuid-Amerikaanse keuken zijn ons niet vreemd. Wat u ook zoekt, wij kunnen uw team op de voor u wenselijke manier completeren.

Smaakvol bijzonder

Ook wanneer het een positie betreft voor een open keuken of live cooking staan wij voor u klaar. Interactie met de gasten is een belangrijk deel van de beleving die u uw gasten wilt bieden en dat begrijpen wij als geen ander. Zowel de allerjongste als de iets minder jongere gasten nemen we mee in de wondere wereld van smaken. We geven graag uitleg bij de dingen die we doen. En dit doen we vanzelfsprekend op de wijze die bij uw bedrijf past.

Freelance horeca

Wij zijn zo flexibel als u nodig hebt. Staat u voor een uitdaging en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden door.