Catering

Catering | Traca.nl

Bruiloften, verjaardagen, familiebijeenkomsten of afscheid van een dierbare. Het zijn allemaal gelegenheden waar eten en drinken in diverse facetten aan te pas komt.

De grote dag

Op de grote dag moet alles goed geregeld zijn zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Het familiediner, een lopend buffet na de receptie, hapjes of een snacktafel tijdens het feest, wij verzorgen het allemaal. Mag het “over-the-top” dan bent u bij ons aan het juiste adres. Liever low budget? Ook hierin zijn wij een sterke partij.
We overleggen op voorhand over uw wensen, uw budget en stemmen alles met u af om zo te helpen uw grote dag een onvergetelijke te maken.

Feestje

Van een volledig verzorgde catering op lokatie tot vers bereide producten die u op komt halen om uw schalen zelf te vullen voor uw gasten. Verse salsa, gevulde wraps, soep, luxe belegde broodjes, huisgemaakte loempia’s, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Altijd afgestemd op uw wensen en altijd vers.

Natuurlijk kunnen wij ook de buffetschalen, warmhouders, serveerschalen en alles wat u zoekt voor u verzorgen. Wilt u dat we de schalen voor u opmaken voordat u ze komt ophalen, geen enkel probleem. Wilt u zelf creatief met de presentatie van uw hapjes aan de slag, dan kunnen wij de benodigde borden en schalen ook apart aanleveren.

Verdrietig moment

Op de dag waarvan u wilde dat die nooit zou komen kunnen we u ook ter zijde staan. Koffie en kleffe cake is niet van ieder persoon de laatste wens. Sommige mensen willen dat hun leven gevierd wordt. We serveren graag hun favoriete wijn, maken die perfecte appeltaart of serveren die perfecte maaltijd. We denken graag met u mee om een smal gouden randje aan een donkere dag te geven en zo een mooie herinnering te creëren.

Catering

Een andere reden om over catering na te denken? Ook dan staan wij klaar. (Her-)opening van uw bedrijf, een bijeenkomst voor investeerders, een medewerker die 25 jaar in dienst is, gewoon omdat het tijd is om thuis weer eens al die mensen die belangrijk zijn om u heen te hebben, wij hebben niet veel reden nodig om lekkere hapjes of lekker eten te serveren.

Hebt u een plannen in het vooruitzicht om na te denken over catering, neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.